Categories
Uncategorized

Afkoeling

In plaats van een veronderstelde opwarming krijgen we een afkoeling van onze aarde.

De reden?

De door het ipcc vergeten inbreng van de zon. Hoe kun je zo iets vergeten? Simpel, het ipcc is alles, behalve een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

We krijgen dus een afkoeling. Dat zeg ik niet, dat zegt prof. Valentina Zharkova.

De grap is dat ze haar lezing over een vrij catastrofale afkoeling hebben bijgewerkt. Wie? Links en groen, de loopjongens van de elite achter het ipcc.

Ze zijn dat ook gewoon, de ipcc volgelingen, want werkelijk alle data wordt gewijzigd om hun niet werkende modellen te doen uitkomen.

Die ipcc-modellen komen echter alleen uit op papier, want eerlijk gezegd, was 2019 een warme zomer, als je tenminste buiten liep en geen kranten las?

Zharkova.

In de echte lezing verteld Zharkova, een wetenschapper gespecialiseerd in zonnevlekken, dat er vanaf 2020 een voelbare afkoeling begint. Niet zo maar een afkoeling, waar het ipcc en de linkse wereld gek werd over een uit de duim gezogen opwarming van 1,5 w/m2, dan is Zharkova 99% zeker dat er een wereldwijde afkoeling komt van 8 w/m2.

Nou moe.

De afkoeling zal voor zeer korte, hete zomers zorgen, en daarna is het winter. Een ijzige winter. Op het zuidelijk halfrond is het altijd koud, maar met minder diepvrieswinters.

Overbevolking.

De te grote hoop mensen op aarde zal vrij snel afnemen vanwege hongersnood en ziekte. De eerste koude duurt tot 2053. Maar dan is het nog niet gedaan. In totaal vond ze dat het 350 lang zeer koud zal zijn op aarde.

Alleen naar de evenaar.

Haar model heeft ze zelf bewezen, en in tegenstelling tot Michael hockeystick forever Mann heeft ze haar model laten peer-reviewen door andere wetenschappers. Zelfs als ze het model naar ons verleden laten rekenen kloppen haar bevindingen met de werkelijkheid.

Haar bijgewerkte model is te vinden op youtube, daar ben je dus niks mee.

Alle info heb ik op internet gevonden.

een heerlijke dag

rik

By arQiRIeK

organic arQiteKt
vegan cook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s